Σκληρά λόγια από Φαν Χάαλ

Αρκετά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Μουντιάλ στα πέναλτι.

Ακόμα εκνευρισμένος παραμένει ο Λουίς Φαν Χάαλ για τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον τελικό του Μουντιάλ, της Εθνικής Ολλανδίας από την Αργεντινή στα πέναλτι.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός εν όψει του μικρού τελικού κόντρα στη Βραζιλία, δήλωσε: “Το παιχνίδι με τη Βραζιλία δεν είναι σε καμία περίπτωση ανώφελο, υπάρχουν πολύ υψηλά κίνητρα. Τόσο επειδή αντιμετωπίζουμε τους διοργανωτές όσο επειδή θέλουμε να τελειώσουμε το Μουντιάλ αήττητοι.

Δεν έχω μετανιώσει για κάτι όσον αφορά στον ημιτελικό, όμως το όνειρο εξαφανίστηκε στα πέναλτι και αυτό είναι το ενοχλητικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερα να αποκλείεσαι με ένα 7-1, επειδή τότε κατανοείς ξεκάθαρα ότι έχεις χάσει.

Εμείς δεν χάσαμε και αυτό κρατάμε εν όψει του μικρού τελικού, μιας και θέλουμε να τελειώσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας χωρίς ήττα ένα Μουντιάλ”.

Για το παιχνίδι με τη Βραζιλία, ο Λουίς Φαν Χάαλ δήλωσε: “Οι Βραζιλιάνοι έπαιξαν 24 ώρες πριν από εμάς και θα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα την ενδεκάδα, όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι εκτός από τον Λιρόι Φερ. Το πνεύμα είναι πιο ισχυρό από το σώμα, θα επιλέξω αυτούς που θα είναι σε καλύτερη κατάσταση”.