Παραμένει η Γιακουμή!

Και την επόμενη σαιζόν θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ η έμπειρη Δήμητρα Γιακουμή.

Σε όλα τα βρήκε με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστο Δούκα, η Δήμητρα Γιακουμή και έτσι, θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στην ΑΕΚ.

Σίγουρα, η Γιακουμή αποτελεί εγγύηση στο παρκέ, αφού είναι μια εξαιρετική μα και αρκετά έμπειρη αθλήτρια, με την επιτυχία να πιστώνεται στη διοίκηση της Ένωσης.

Ο Δούκας επικοινώνησε και κατάφερε να τα βρει με την Γιακούμη, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν σε όλα και την ανανέωση του συμβολαίου της να αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως εντός της ημέρας.

Το να παραμείνει η Γιακουμή στην ΑΕΚ ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη ανάγκη, αφού ο προπονητής της, θεωρεί πως χάρη στην εμπειρία της θα μπορέσει να βοηθήσει και τις υπόλοιπες αθλήτριες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Και πως να μην το πιστεύει αυτό ο Μανώλης Ρουμελιώτης, από τη στιγμή που το προπονητικό τιμ και η διοίκηση του Δικεφάλου έχουν αποφασίσει να δώσουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στις νεαρές αθλήτριες της ομάδας, Ζωή Φάκη και Χριστίνα Ρίζου, οι οποίες αναμένεται να προβιβαστούν στην πρώτη ομάδα.

Τώρα, θα καταβληθεί μια προσπάθεια για την παραμονή της Σίας Τοτσίδου. Αυτό διότι στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει πως επιτακτική κρίνεται και η παραμονή της έτερης έμπειρης αθλήτριας στο Δικέφαλο.