Μιλοβάνοβιτς: «Θέλουμε τους καλύτερους για την ΑΕΚ»

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, τόνισε πως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να έρθουν με ένα τηλεφώνημα, αλλά δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «LiveSport», μίλησε για την περίπτωση Μασούντ, τον σχεδιασμό του ρόστερ αλλά και για τους Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό:

«Δεν νομίζω ότι είναι ώρα για πολλά λόγια. Απλά θέλω ο κόσμος της ΑΕΚ να ξέρει πως δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος βιασύνης. Υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που παρακολουθούμε και εξετάζουμε τα δεδομένα που υπάρχουν ανά περίπτωση. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να έρθουν απλά με ένα τηλεφώνημα. Όμως εμείς θέλουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν χρειάζεται να πιεστούμε για κανένα λόγο. Έχουμε για παράδειγμα αρκετές μέρες μέχρι να φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο. Και εκτός αυτού οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στο τέλος του Αυγούστου και ποτέ δεν ξέρεις τι «λαχεία» μπορεί να προκύψουν».

Για τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, σχολίασε:

«Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πλέξω το εγκώμιό τους. Ο κ. Μελισσανίδης και ο κ. Μπάγεβιτς έχουν ξεκάθαρο πλάνο. Θέλουν μία ΑΕΚ πρωταγωνίστρια. Αυτό επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε. Χωρίς όμως να υποκύπτουμε στα «θέλω» των άλλων».

Τέλος, για το θέμα του Σοζέϊ Μασούντ είπε:

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και τίποτα παραπάνω. Κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή απαιτεί λεπτούς και ενίοτε διαφορετικούς χειρισμούς».