Γιακουμή: « Να στηρίξουμε όλοι μαζί την ΑΕΚ»

Για την απόφαση να συνεχίσει στην ΑΕΚ μίλησε η Δήμητρα Γιακουμή.

Η Δήμητρα Γιακουμή απάντησε θετικά στους υπεύθυνους της ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου της και μίλησε για την απόφαση της αλλά και για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη που θα συνεχίσω να φοράω και τη νέα χρονιά την φανέλα της ΑΕΚ. Είδα την προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΚ και την αγάπη τους για το τμήμα και θέλω να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Ελπίζω πως θα έχουμε μια καλή χρονιά και θεωρώ πως μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια που θα έρθουν θα δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με ομοιογένεια και κυρίως οικογενειακούς δεσμούς για να φτάσουμε την ΑΕΚ όσο ψηλότερα γίνεται. Υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΕΚ που αγαπούν πολύ το τμήμα και θέλω παράλληλα να σταθώ και στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος θεωρώ πως θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό μας. Τον χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ και πιστεύω πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα σε μια καλή πορεία.

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει η ΑΕΚ θεωρώ πως χρειάζεται ανθρώπους για να μπουν μπροστά. Όχι μόνο παράγοντες αλλά αθλητές και αθλήτριες. Θέλω να βοηθήσω σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Στα δύσκολα να μπούμε μπροστά για να στηρίξουμε το τμήμα».

Σε ερώτηση αν την αγχώνει το γεγονός πως θα έχει πλέον ηγετική παρουσία στην ομάδα, η Γιακουμή είπε:

«Δεν είναι κάτι που με αγχώνει. Καμία ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει με μια ή δύο αθλήτριες. Παρόλα αυτά πιστεύω πως θα παραμείνουν κι άλλα κορίτσια από τη περσινή ομάδα και μαζί με τις νέες αθλήτριες που θα έρθουν θα δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε. Είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά με αισιοδοξία, δουλειά και πίστη μπορούμε να τα καταφέρουμε».