Ξεκινούν οι προεγγραφές για το futsal της ΑΕΚ

Οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ ανακοίνωσαν την έναρξη των προεγγραφών για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Το τμήμα ποδοσφαίρου Σάλας της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους γονείς για το ξεκίνημα των προεγγραφών στις Ακαδημίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια του νέου σχεδιασμού και της άρτιας κατάρτισης των αγωνιστικών και προ-αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15, θα θέλαμε να γίνετε αρωγοί της προσπάθειας μας αυτής, δηλώνοντας έως 18/7/14, την ΜΗ δεσμευτική σας πρόθεση για την συμμετοχή του αθλητή, στο νέο πρόγραμμα της ακαδημίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Εγγραφές Αθλητών ακαδημίας της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, 29/8/14 – 14/9/14:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι για τα ηλικιακά γκρουπ των αθλητών, από 2004 – 2009, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μας, να διαχωριστούν ανά έτος οι αθλητές, σε όλα τα αθλητικά κέντρα, σε ολιγομελή γκρουπ. Για τον λόγο αυτό, θέλουμε την δήλωση σας ώστε να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα των τμημάτων, ανά ημέρα και ώρα και να λάβετε έως τις 20/7/14 το πρόγραμμα, για να οργανώσετε ιδανικότερα το υπόλοιπο πρόγραμμα των παιδιών σας, σε άλλες δραστηριότητες.

Από την νέα αγωνιστική περίοδο, ειδικά εκπαιδευμένοι προπονητές, θα αναλάβουν τον ρόλο του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ προπονητή – εκπαιδευτή, ώστε να συγκροτήσουν τμήματα, με συμμετοχή αθλητών από ΟΛΑ τα αθλητικά κέντρα της ακαδημίας, δημιουργώντας ομάδες με ιδιαίτερα αγωνιστικά κριτήρια, με ΕΞΤΡΑ ολιγόωρες παρουσίες – προπονήσεις κάθε μήνα.

Το πρόγραμμα αυτό στην Α’ φάση του θα έχει 3ετη χρονική διάρκεια, με σκοπό την καλύτερη ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ όλων των συμμετεχόντων αθλητών, τελειώνοντας στην κατηγορία των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & JUNIOR. Για την νέα αγωνιστική περίοδο, ο περιφερειακός προπονητής, ο οποίος και θα έχει ΑΨΟΓΗ συνεργασία και με τους υπευθύνους της ακαδημίας της ΠΑΕ Α.Ε.Κ, θα είναι υπεύθυνος για τα κλιμάκια των ηλικιών 2004, 2005. Εάν και εφόσον το επιτρέψουν ο σχεδιασμός, η χρήση των γηπέδων και η ανταπόκριση των γονέων – αθλητών , θα επεκταθεί στην συνεχεία και σε μικρότερα ηλικιακά τμήματα (π.χ. 2006, 2007, 2008)».