Κανένα… νέο από Τζιμπούρ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση Τζιμπούρ, αλλά ο Αλγερινός δεν έχει ξεμπερδέψει με τη Νότιγχαμ.

Οι συνεχείς διαβεβαιώσεις του Ράφικ Τζιμπούρ στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ότι θα εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα κάτσει στο τραπέζι με την Ένωση για να μπει στην τελική ευθεία το θέμα της επιστροφής του, δείχνουν να πέφτουν στο κενό.

Ο Αλγερινός δεν έχει… ξεμπερδέψει ακόμα με τους Άγγλους και η υπόθεση του μεταφέρεται από μέρα σε μέρα. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το ΑΕΚnea, το θέμα το έχει αναλάβει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς επιθυμεί να δει τον «τρομοκράτη» ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά δεν πρόκειται να μπει σε διαπραγμάτευση μαζί του, αν πρώτα ο Τζιμπούρ δεν εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τη Νότιγχαμ.

Η ΑΕΚ θα περιμένει για λίγο ακόμα τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά αν μέσα στις επόμενες μέρες δεν υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση, θα κινηθεί για άλλες περιπτώσεις επιθετικών, που έχουν ήδη επιλεγεί από το τεχνικό τιμ.