Έχει πρόταση από Πριμέρα ο Μασούντ

Διορία ως αύριο έχει δώσει η ΑΕΚ, στον Ιρανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Σε… ανοιχτή γραμμή με τον Σολεϊμάνι Μασούντ βρίσκεται όλες τις τελευταίες ημέρες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ελπίζοντας να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Ιρανού ποδοσφαιριστή στην πρόταση που του έχει καταθέσει η ΑΕΚ.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η Ένωση έχει κάνει εξαιρετική οικονομική προσφορά στον διεθνή μέσο, καλύπτοντας στο απόλυτο τις απαιτήσεις του, αλλά το «αγκάθι» βρίσκεται αλλού…

Ο Μασούντ έχει ως προτεραιότητά του να αγωνιστεί ξανά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (έχει παίξει με την Οσασούνα από το 2008 ως το 2013) και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη στα χέρια του μια πρόταση από ομάδα της «μεγάλης» κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο 30χρονος παίκτης βρίσκεται ανάμεσα στην Πριμέρα και την ΑΕΚ, με την Ένωση να του έχει δώσει τελική διορία ως αύριο να απαντήσει στην πρότασή της. Οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν ότι ο Μασούντ θα απαντήσει θετικά, καθώς όπως προαναφέραμε και οικονομικά έχουν καλυφθεί οι απαιτήσεις του και γνωρίζει πολύ καλά τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Λας Πάλμας.