Ξεκινάει η προετοιμασία της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεκινάει την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική χρονιά με διπλή προπόνηση.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας της την Πέμπτη 17 Ιουλίου, με διπλές προπονήσεις, αγιασμό την πρώτη ημέρα, ενώ την Τετάρτη 16 Ιουλίου, οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 17 Ιουλίου ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2014-2015. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο στα Σπάτα. Και οι δύο θα είναι κλειστές για τους φιλάθλους ενώ η πρωινή θα είναι ανοικτή για τον Τύπο.

Η πρώτη είναι προγραμματισμένη στις 8:00 και με την ολοκλήρωσή της ο προπονητής της ομάδας κ. Τραϊανός Δέλλας θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ομάδας (18:30) και ακολούθως η προπόνηση των ποδοσφαιριστών.

Μια ημέρα νωρίτερα (16/07) δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών μας (στις 08:00 και στις 09:00) αποτελούμενο από τους Μιγκέλ Κορδέρο, Ιβάν Μπρέσεβιτς, Αλεξ Ντακόλ, Βασίλη Ρόβα, Παναγιώτη Ντούνη και Δημήτρη Γροντή το πρώτο και Δημήτρη Ανάκογλου, Ηλία Βούρα, Νίκο Γεωργέα, Φώτη Καραγκιολίδη, Βαγγέλη Πλατέλλα, Ανταμ Τζανετόπουλο και Σταύρο Πεταυράκη το δεύτερο θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Αθηνών.  Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν τo πρωί της Παρασκευής 18/07».