Δώρα “διαρκείας” από την ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μοιράζει δώρα και εκπλήξεις σε όσους προβαίνουν σε αγορές εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας ανταποκρίνονται θετικά και τους ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξή τους στην ΑΕΚ.

Το πρώτο εισιτήριο αγόρασε o κ. Παναγιώτης Βαγενάς στη θύρα 7 του ΟΑΚΑ. Ο 100ος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Δάνδουλας στη θύρα 11 ενώ το 1000ο εισιτήριο διαρκείας αγόρασε ο κ. Δημήτρης Κατσούλας επίσης στη θύρα 11. Είμαστε πολύ κοντά να ανακοινώσουμε τον κάτοχο του 1500ου εισιτηρίου διαρκείας.

Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι της ομάδας μας μαζί με τους επόμενους νικητές θα επισκεφτούν, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας, το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα όπου θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, θα παρακολουθήσουν την προπόνηση των ποδοσφαιριστών και θα φωτογραφηθούν μαζί τους.

Από Τετάρτη 18 Ιουλίου οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που θα αγοράζουν το διαρκείας τους από το τμήμα εισιτηρίων του ΟΑΚΑ, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα της ΑΕΚ από το κατάστημα της PUMA που θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο καθημερινά 12:00- 16:00 και Σάββατο 10:00 έως 14:00.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο εξακολουθεί να πωλείται το βιβλίο που εξέδωσε η επίσημη ΑΕΚ με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου «90 χρόνια η ιστορία της ΑΕΚ».