“Τιμή μας να αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ”

Το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, ανακοίνωσε και ο Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου.

Τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στις 20 Αυγούστου, όπως σας είχε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα το ΑΕΚnea.gr και ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η Ένωση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στο Πήλιο.

Ανακοίνωση για το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι, ανακοίνωσε και η ομάδα του Βελεστίνου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:  «Στις 20 Αυγούστου το μεγάλο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και φέτος η ομάδα μας θα έχει την χαρά και την τιμή να αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΕΚ, σε ένα φιλικό παιχνίδι που σίγουρα θα αποτελέσει το σημαντικότερο τεστ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Φέτος μπορεί το φιλικό να μην γίνεται στο Βελεστίνο αλλά στο Πήλιο, στο Αθλητικό Κέντρο όπου η ΑΕΚ θα πραγματοποίησει την προετοιμασία της, εν τούτης όμως δεν μειώνει σε τίποτα την σημασία του αλλά και τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους τα δύο σωματεία».

Τη σχετική ανακοίνωση συνοδεύει και μια φωτογραφία με οπαδούς και το σήμα των δύο ομάδων και την φράση «Δεν είναι ‘’ποδοσφαιρική επιλογή’’, είναι ιδεολογία».