Άκαρπη η πρώτη επαφή με Τζιμπούρ

Δημήτρης Μελισσανίδης και Ράφικ Τζιμπούρ, διαφώνησαν στους όρους συνεργασίας και απομακρύνεται το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλγερινού.

Δίχως αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η πρώτη επαφή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ράφικ Τζιμπούρ, για το ενδεχόμενο της επιστροφής του Αλγερινού στην ΑΕΚ.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» με τη Νότιγχαμ, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, αλλά οι δύο άντρες δεν βρήκαν σημείο επαφής.

Η ομάδα κάλυπτε οικονομικά τις απαιτήσεις του Τζιμπούρ, ωστόσο η χρονική διάρκεια του συμβολαίου (ζήτησε κλειστό τριετές) και κάποιοι όροι αποδέσμευσης χωρίς αποζημίωση, που τέθηκαν από πλευράς ΑΕΚ, έφεραν τη… ρήξη σε αυτή την πρώτη επαφή.

Αυτή τη στιγμή, θεωρείται δύσκολο να προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που ο Τζιμπούρ αποδεχθεί τους όρους της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως από αύριο κιόλας θα μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ήδη επιλεγεί για την κορυφή της επίθεσης.