Σκέψεις και για Ζωγράφου στη «Βασίλισσα»

Ο διοικητικός ηγέτης του Ηλυσιακού θέλει μαζί με συνεργάτες του να αναλάβει την μπασκετική ΑΕΚ, μιας και η Ένωση έχει ανέβει στην Α1.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και τις φήμες των τελευταίων ημερών, ο μάνατζερ και αφανής διοικητικός ηγέτης του Ηλυσιακού, Τάσος Δελημπαλταδάκης επιθυμεί να αναλάβει την μπασκετική ΑΕΚ στην Α1, μαζί με συνεργάτες του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα του ebasket υπάρχουν σκέψεις να μετακομίσει η ΑΕΚ στο κλειστό του Ηλυσιακού στου Ζωγράφου, κάτι που σίγουρα δεν φέρνει όμορφες μνήμες στους φίλους του Δικεφάλου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ακούγεται έντονα και αυτό τον τελευταίο καιρό. Ότι ναι μεν το πανάκριβο ΟΑΚΑ είναι ο βασικός στόχος για την Α1, αλλά οι νέοι διοικούντες την ΑΕΚ σκέφτηκαν και το κλειστό των… Ιλισίων! Πρόδηλο είναι ότι το γήπεδο αυτό, όπως και η ομάδα που “κατοικοεδρεύει” σ’ αυτό και κυρίως οι παράγοντές της μόνο δυσάρεστες αναμνήσεις “ξυπνάνε” στον κόσμο της ΑΕΚ, εξαιτίας της δικαστικής διένεξης του 2011, που “οδήγησε” στον υποβιβασμό της ομάδας» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.