Συνεργασία ΑΕΚ-ΑΣ Ρόδος για το ΑΕΚ FC AcademyNetwork

Επίσημη ανακοίνωση ο Α.Σ. Ρόδου

Ο Α.Σ. Ρόδου επιβεβαίωσε μέσω μίας επίσημης ανακοίνωσης την συνεργασία του με την ΑΕΚ σε επίπεδο τμημάτων υποδομής. Οι ακαδημίες του συλλόγου των Δωδεκανήσων εντάσσονται από εδώ και πέρα στο πρόγραμμα των αντίστοιχων της “Ένωσης” (ΑΕΚ FC AcademyNetwork) με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος στα πλαίσια του σχεδιασμού και της υλοποίησης του νέου προγράμματος RodosFootballDevelopment αναδιοργανώνει τη δομή και τη λειτουργία των ακαδημιών του συλλόγου.

Οι ακαδημίες του συλλόγου με τη νέα ονομασία RodosFootballAcademy μπαίνουν σε νέες βάσεις και νέα φιλοσοφία.

Στο πλαίσιο αυτό ο Α.Σ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως-AEKF.C.

Η παραπάνω ιστορική συνεργασία του Α.Σ. Ρόδος με την ΑΕΚ F.C. αφορά την ένταξη τουRodosFootballAcademy στο AEKF.C. AcademyNetwork και βάζει τις βάσεις για τη μελλοντική συνεργασία των δύο ομάδων και σε άλλους τομείς.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλεί όλα τα ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 17.7.2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Ροδίων Παιδεία όπου θα παρουσιαστεί η φιλοσοφία και το πλαίσιο της συνεργασίας.

Στη συνέντευξη Τύπου θα είναι παρών ο τεχνικός διευθυντής του AEKF.C. AcademyNetwork κος Μιχάλης Μητροτάσιος, ο οποίος θα αναλύσει το νέο πλαίσιο και τον τρόπο λειτουργίας της συνεργασίας των δύο ακαδημιών.

Ο κος Μητροτάσιος είναι διδάκτωρ ποδοσφαίρου της Ανώτατης Γερμανικής Σχολής Κολωνίας, εκπαιδευτής της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου ΕΠΟ UEFA, καθηγητής Πανεπιστημίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών και συγγραφέας βιβλίων προπονητικής ποδοσφαίρου.»