Ξεκινάει ατομικό πρόγραμμα ο Μπρέσεβιτς

Ατομικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει από αύριο ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος μέσα στον Αύγουστο.

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η αποθεραπεία του Ιβάν Μπρέσεβιτς. Ο Κροάτης επιθετικός, που προέρχεται από επέμβαση στο γόνατο είχε σήμερα επαφή με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, τους οποίους ενημέρωσε για την μετεγχειριτική του πορεία και από αύριο που ξεκινούν οι προπονήσεις της ομάδας, θα μπει σε ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Σε όλο το πρώτο κομμάτι των προπονήσεων στην Αθήνα, ο παίκτης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, ενώ το πιθανότερο είναι ότι μέσα στον Αύγουστο στη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Το τεχνικό τιμ ωστόσο δεν θα βιαστεί να βάλει τον Μπρέσεβιτς στις προπονήσεις, δεδομένου ότι προέρχεται από μια δύσκολη επέμβαση και η περίπτωσή του χρειάζεται ιδιαίτερα προσεχτικό χειρισμό. Από εκεί και πέρα, πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα ανταποκριθεί ο Κροάτης στο πρόγραμμα της αποθεραπείας του.  Μοιάζει σίγουρο ωστόσο, ότι ο Μπρέσεβιτς θα χάσει τα πρώτα επίσημα ματς του Κυπέλλου, αφού είναι προφανές πως θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τα… πατήματά του.