Στην αναμονή Καράμπουλας, Πολυτάρχου

Δεν έχουν ακόμα αποφασίσει για το αν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ οι Καράμπουλας, Πολυτάρχου.

Οι Βαγγέλης Καράμπουλας και Μιχάλης Πολυτάρχουν ήταν δυο από τους καταλύτες της φετινής επιτυχημένης πορείας της ΑΕΚ στην Α2 εθνική κατηγορία, με τους δυο τους να συνεισφέρουν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α1.

Και οι δυο καλαθοσφαιριστές δεσμεύονται από συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα», όμως λόγο της κατάστασης που επικρατεί στην Ερασιτεχνική, κανένας από τους δυο δεν μπορεί να αισθάνεται ότι έχει εξασφαλίσει το μέλλον του.

Ο Καράμπουλας θα περιμένει μέσα στην εβδομάδα ενημέρωση από τη διοίκηση της Ένωσης, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του, για το αν δηλαδή θα συνεχίσει στο Δικέφαλο ή για το αν θα στραφεί σε άλλους συλλόγους.

Αναφορικά με τον Πολυτάρχου, ο έμπειρος γκαρντ της ΑΕΚ θα αποφασίσει μέσα στην εβδομάδα αν θα αποδεχτεί κάποια από τις προτάσεις άλλων συλλόγων που έχει στα χέρια του ή για το αν θα τιμήσει το συμβόλαιό του με την Ένωση. Ουσιαστικά ο Πολυτάρχου αναμένει και αυτός ενημέρωση από την πλευρά της διοίκησης, από την οποία ενημέρωση θα κρίνει για το μέλλον της καριέρας του.

Να σημειωθεί, πως και στους αθλητές οφείλονται μισθοί από τον περασμένο Δεκέμβριο και έτσι, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί περίεργο ή παράξενο αν ένας από τους δυο ή και οι δυο τους, ακολουθήσουν τη δικαστική οδού, προκειμένου να διασφαλίσουν τα οφειλόμενα.