Δέλλας: «Πιο δύσκολη κατηγορία, αλλά πιο ποιοτική η ομάδα»

Την ώρα που η περίπτωση του Τζιμπούρ έχει «παγώσει», ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε πως μέσα στις κινήσεις που θα γίνουν, είναι η απόκτηση ενός αριστερού χαφ.

Ο Τραϊανός Δέλλας, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα σεζόν, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μία νέα αρχή και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητα μας, έτσι ώστε στο τέλος της σεζόν να πραγματοποιήσουμε το στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην κατηγορία που ανήκουμε».

Για τους νέους παίκτες είπε:

«Εγώ δεν θέλω να μείνω στα ονόματα, σημασία έχει όλοι να δείξουν την ποιότητα τους και την ικανότητα τους στον αγωνιστικό χώρο και όσο περισσότερη γίνει αυτό, τόσο πιο εύκολο θα γίνει το έργο μας σε αυτή τη δύσκολη κατηγορία όπως η Football League».

Για τις μεταγραφές, ανέφερε:

«Έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ μας κατά 95%. Απομένουν κάποιες ελάχιστες κινήσεις. Σίγουρα μέσα σε αυτές είναι ένα αριστερό χαφ και θα ήταν ευχής έργο να ολοκληρωθούν όλες οι κινήσεις όσο το δυνατόν συντομότερα, προκειμένου να τους έχω στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στα Χάνια. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο μιλάμε και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε. Καλή σεζόν, καλή αρχή».

Για το Κύπελλο Ελλάδος, σχολίασε:

«Είναι μία διοργάνωση η οποία έχει να μας δώσει πολλά και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».