Προς ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

Θα συγκατοικήσει με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων η Ένωση.

Πριν λίγες μέρες το ενδεχόμενο να είχε η ΑΕΚ για έδρα το κλειστό των Ιλισίων, φάνταζε αρκετά πιθανό λόγω της περίπτωσης Δελημπαλταδάκη, όμως κάτι τέτοιο κανείς δεν το ήθελε στην ΑΕΚ. Οπότε, μπορεί οι άνθρωποι του Ηλυσιακού να ήρθαν σε επικοινωνία με εκείνους της ΑΕΚ για μια πιθανή διοικητική συνεργασία, αλλά φαίνεται πως είχαν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο Αλέξης Αλεξίου δεσμεύεται πως δεν θα υπάρξει συνέχεια σε μια τέτοιου είδους ενέργεια.

Συνεπώς, η διοίκηση της Ένωσης προχώρησε σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ, προκειμένου ο Δικέφαλος να αγωνιστεί εκεί την ερχόμενη σαιζόν στην Α1. Μάλιστα, η ΑΕΚ αναμένεται να συγκατοικήσει ξανά με τον Παναθηναϊκό. Αναφορικά λοιπόν με τη συμφωνία, η Ένωση θέλει να παίρνει την κεντρικά σάλα τρεις μέρες την εβδομάδα, ενώ τις υπόλοιπες μέρες το βοηθητικό γήπεδο, εκεί όπου αναμένεται να τοποθετηθούν τα γραφεία του Δικεφάλου. Όπως είναι λογικό, οι σημαίες και τα λάβαρα του ΠΑΟ θα κατεβαίνουν στα εντός έδρας ματς της Ένωσης. Στα 100.000 ευρώ κυμαίνεται το ποσό της συμφωνίας μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και αυτών των Ολυμπιακών Κλειστών Εγκαταστάσεων, ενώ θα δοθεί και ένα έξτρα ποσό ως εγγυητική για τυχόν ζημιές από επεισόδια.

Ακόμα, άμεσα θα πρέπει να δοθούν τα 245.000 ευρώ για τη δημιουργία της νέας ΚΑΕ. Να σημειωθεί πως ένα μέρος αυτών των χρημάτων θα δοθεί για τη φετινή προετοιμασία που λογικά θα γίνει στο Καρπενήσι.