Αποχώρησαν οι Μανιάς και Κύργιας από τον Άρη

Την πόρτα της εξόδου του Άρη πέρασαν οι Μιχάλης Μανιάς και Μιχάλης Κύργιας.

Ο εκπρόσωπος των δύο παικτών είχε συνάντηση την Παρασκευή (18/7) με τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων», Παναγιώτη Στεφανίδη, μέσω της οποίας οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή για την αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών, παρά την επιθυμία της διοίκησης, αλλά και του τεχνικού, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, να τους κρατήσουν στο ρόστερ.

Μάλιστα, η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τους Μανιά και Κύργια ήρθε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αφού ο σύνδεσμος συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις.

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με την συμμετοχή του προέδρου του ΠΣΑΠ, Διονύση Δημόπουλου, των ποδοσφαιριστών του Άρη, Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια, των παραγόντων του Άρη, Στεφανίδη και Ελευθεριάδη και του εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, βρέθηκε η χρυσή τομή για την λύση της συνεργασίας των δυο ποδοσφαιριστών με την ΠΑΕ Άρης, με τρόπο τέτοιο ώστε να διασφαλίζεται η ουσιαστική επικύρωση των συμφωνηθέντων.

Πλέον με την λύση της συνεργασίας τους, οι Μιχάλης Μανιάς και Μιχάλης Κύργιας, είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου αυτοί επιθυμούν, δίχως την παραμικρή δέσμευση»