Ζόριτς: «Να επιστρέψει γρήγορα η ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία»

Συνειδητοποιημένος για την ομάδα στην οποία ήρθε εμφανίστηκε ο Ντάρκο Ζόριτς.

Την πρώτη του συνέντευξη σαν παίκτης της ΑΕΚ έδωσε σε ιστοσελίδα του Μαυροβουνίου, ο Ντάρκο Ζόριτς. Ο νεαρός παίκτης μίλησε για τις πρώτες του μέρες στην ΑΕΚ αλλά και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα.

Αναλυτικά όσα είπε στο «mnsport.me»:

«Η προετοιμασία ξεκίνησε πριν από δύο μέρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το ξεκίνημα και νομίζω ότι όσο ο περνά ο χρόνος όλα θα γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα. Η περίοδος που προπονούμαστε είναι λίγο δύσκολη, όμως για δώδεκα μέρες θα πάμε σε ένα πιο κατάλληλο μέρος για να προπονηθούμε (σ.σ.: εννοεί το Πήλιο)».

Στη συνέχεια μίλησε για την πρώτη κουβέντα που είχε με τον Τραϊανό Δέλλα:

«Ο κόουτς Δέλλας ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, όλοι το ξέρουμε αυτό, και πιστεύω ότι είναι ένας καλός προπονητής. Μίλησα μαζί του, μου είπε ότι στα πλάνα του με σκέφτεται σε αρκετές θέσεις, όμως για την ώρα πιστεύει ότι το καλύτερο είναι να παίζω στη θέση μου, ως επιτελικός μέσος».

Όσον αφορά τους στόχους της ΑΕΚ, ο Ζόρτις είπε:

«Οι φιλοδοξίες είναι υψηλές. Απαιτείται η άμεση επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία. Επιπλέον, το σχέδιο είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο Κύπελλο. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και θα υπάρξει κι άλλη ενίσχυση, οπότε απαιτούνται μόνο καλά αποτελέσματα.Ο ανταγωνισμός στην ομάδα είναι σκληρός. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και πιστεύω ότι αυτό θα είναι αρκετό για να πάρω πολλά λεπτά συμμετοχής με την ΑΕΚ. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, δεν είναι εύκολο, αλλά αν έχω καλή υγεία και λίγη τύχη όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, αναφέρθηκε στην βοήθεια που του προσέφεραν οι Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς στην προσαρμογή του:

«Ο κ. Μπάγεβιτς, μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με έχουν βοηθήσει πολύ. Από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκα, μου είπαν ότι θα είναι εδώ ό,τι και αν χρειαστώ. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα».