Άλλη μια μεταγραφή στις Ακαδημίες

Ο Δημήτρης Ψάνης του Παλλεσβιακού, είναι από σήμερα παίκτης της ΑΕΚ.

Έναν ακόμη ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή πρόσθεσε στο δυναμικό της η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, στην ομάδα Κ20 της Ένωσης θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Ψάνης του Παλλεσβιακού.

Ο νεαρός σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «sportlesvos.gr», τόνισε ότι θα φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν να φτάσει ως εδώ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πώς προέκυψε το μεγάλο αυτό βήμα, με τη μεταπήδησή σου στην ΑΕΚ; «Η συνεχής προσπάθεια που έκανα τα τελευταία δύο χρόνια έφερε και αυτό το μεγάλο βήμα. Δούλεψα πολύ εδώ στο νησί και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό κατά τη διάρκεια των συμμετοχών μου στη Μικτή της ΕΠΣ Λέσβου και εν συνεχεία στην αντίστοιχη της περιφέρειας, αλλά και τη Μικτή Ζώνης».

Πιστεύεις δηλαδή ότι σε βοήθησε η συμμετοχή σου σε αυτά τα Πανελλήνια πρωταθλήματα; «Ασφαλώς, με βοήθησε πολύ. Πήρα κάποιες πολύτιμες εμπειρίες μέσω αυτών των διοργανώσεων και φυσικά πολλές καινούριες γνώσεις από τους προπονητές μου».

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι πλέον θα αγωνίζεσαι φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας; «Ναι, βέβαια! Το έχω συνειδητοποιήσει. Το περίμενα από μικρός και είμαι περήφανος που το καταφέρνω…»

Θα ήθελες να ευχαριστήσεις κάποιους που βοήθησαν ως προς την πραγματοποίηση της μεταγραφής; «Κατ’ αρχήν την ομάδα μου, τον Παλλεσβιακό, που με βοήθησε να φθάσω ως εδώ, αλλά και τον προπονητή της Μικτής Λέσβου Στέλιο Μουντανάρη, από τον οποίο πήρα πολύ καλές συμβουλές και γνώσεις, οι οποίες με βοήθησαν και πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν και στο μέλλον».

Πηγή φωτό: sportlesvos