Νέα συνεργασία των Ακαδημιών

H Eρασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με αθλητικό κέντρο στο Ελληνικό, για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ επεκτείνει τις συνεργασίες της στην Αττική, προκειμένου να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους νεαρούς αθλητές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου. Σήμερα ανακοινώθηκε η συνεργασία με αθλητικό κέντρο στην περιοχή του Ελληνικού, για παιδιά από 4 έως 12 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής :

«Στα πλαίσια της ανάπτυξης της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ σε όλη την Αττική, επήλθε συμφωνία συνεργασίας με το αθλητικό κέντρο «CHAMPIONS 5×5 στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, 100μ από τον σταθμό του Μετρό του Ελληνικού, στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου & 33η οδό, όπισθεν SUPER MARKET MEGA Α.Β.
Με την συνεργασία αυτή, αθλητές αγόρια & κορίτσια από 4 – 12 ετών, που κατοικούν στα Νότια Προάστια της Αττικής, έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στην ακαδημία της Α.Ε.Κ και να νιώσουν την τιμή, χαρά & περηφάνια να γίνουν αθλητές της Α.Ε.Κ

• Περίοδος προεγγραφών 11/7/2014 – 12/9/2014
• Έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου, 1ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
• Ολιγομελή τμήματα Αθλητών
• Πιστοποιημένοι διπλωματούχοι UEFA, προπονητές ποδοσφαίρου

Ευχαριστούμε θερμά, τους ιδιοκτήτες του αθλητικού κέντρου, και ιδιαίτερα τον διευθυντή του, κ. Αντώνη Μαρκαντώνη, για την υποδοχή της ακαδημίας της Α.Ε.Κ στο αθλητικό τους κέντρο, και την έναρξη συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια».