Κρίνεται του Φορτούνη

Στις επόμενες 48 ώρες θα κριθεί η υπόθεση του Κώστα Φορτούνη στον ΠΑΟΚ.

Με τους Φακούντο Περέιρα και Ρόμπερτ Μακ να βρίσκονται ήδη στην Ολλανδία το μεταγραφικό ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ στρέφεται στις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης του Δικεφάλου. Οσα έβγαιναν μεσοβδόμαδα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ότι δηλαδή μέχρι την Κυριακή ενδεχόμενα να είναι κοντά στο να κλείσουν ακόμη μία μεταγραφή, δεν έχουν ανατραπεί, τουλάχιστον για την ώρα και ίσως να αποτελούν και την αφορμή για την απόφαση του προέδρου του ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα να παρατείνει για μερικές ώρες την παραμονή του στο Οστερμπεεκ.

Από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες πως υπάρχει πλέον ανοικτή διαπραγμάτευση για τον Κώστα Φορτούνη, ωστόσο φαίνεται πως αυτές έχουν βάση. Και οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι το θέμα του Ελληνα μέσου έχει μπει στο πλέον κρίσιμο 48ωρο του. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιμένουν να κρατούν χαμηλούς τόνους σε κάθε αναφορά τους στον Φορτούνη και η αιτία είναι ότι γνωρίζουν πως δεν είναι μόνοι τους στο παιχνίδι της διεκδίκησής του.

Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει γι’ αυτούς δραματικά, παρά το γεγονός ότι όσο περνούν οι μέρες και ο νεαρός μέσος δεν έχει την πρόταση που περιμένει για να μείνει στο εξωτερικό, μεγαλώνουν οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα. Και σε μια τέτοια περίπτωση το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα σαφώς γίνεται μεγαλύτερο, αλλά σύμφωνα με ανθρώπους του Δικεφάλου τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η κατάσταση που έχει δημιουργεί σαφώς και εξυπηρετεί τον παίκτη, καθώς φαίνεται να έχει ξεκινήσει κάποιου είδους πλειστηριασμός από τις ομάδες που ερίζουν για την απόκτησή του.

Οπως πάντως δείχνουν όλα στο ζήτημα της μεταγραφής του Κώστα Φορτούνη, σύντομα αναμένεται να δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις.

Πηγή: GOAL