Η περίπτωση Μασούντ και οι πρώτες προπονήσεις

Ο αθλητικός Τύπος της Κυριακής και το ρεπορτάζ για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός αθλητικός Τύπος ασχολείται με την περίπτωση του Μασούντ, αλλά και τις πρώτες δοκιμές και τις προπονήσεις του Δέλλα.

Goal

«Τριάδα φωτιά», είναι ο τίτλος της εφημερίδας Goal, η οποία σχολιάζει: «Μάνταλος, Αραβίδης, Πλατέλλας κλέβουν τις εντυπώσεις στην προετοιμασία. Οι πρώτες δοκιμές του Δέλλα και το 4-2-3-1 που θα εφαρμόσει τη νέα σεζόν».

SportDay

«Σκληρό πόκερ», αναφέρει η εφημερίδα σχετικά με τα μεταγραφικά της ΑΕΚ και αναφέρει: «Παιχνίδι υπομονής ανάμεσα στον Μπράνκο Μιλοβάνοβις και τον Μασούντ».

LiveSport

Δηλώσεις του Ασλανίδη περιλαμβάνει η LiveSport: «Εξυγίανση με την ΑΕΚ», ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Β. Ασλανίδης μιλάει για τον Δικέφαλο και τον Μελισσανίδη.

Ώρα των Σπορ

«Τοπ λύση», είναι ο τίτλος της εν λόγω εφημερίδας, η οποία σχολιάζει: «Αν ο Ιρανός πει το ναι πριν κλείσει άλλον ποδοσφαιριστή η ΑΕΚ, είναι η πρώτη επιλογή. Μίλησε ξανά μαζί του χθες το βράδυ ο Μιλοβάνοβιτς». «Ότι και αν γίνει με Μασούντ η ΑΕΚ παίρνει παίκτη που θα κάνει την διαφορά στα αριστερά της επίθεσης». Παράλληλα, σχολιάζονται ακόμα δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών: «Κιρμ: Θετικά κι αρνητικά βλέπουν στην Ένωση, Κάλβο: Πάντα στα υπόψη, υπάρχουν νέες επαφές».