Σεροπιάν: «Σεβόμαστε την ΑΕΚ»

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Μουράτ Σεροπιάν, μίλησε για το χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΟ, αλλά και την παρουσία της ΑΕΚ στη Football League.

Ο Μουράτ Σεροπιάν μίλησε στον Sentraγια το χθεσινό φιλικό με τον Παναθηναϊκό, ενώ έδειξε και σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι κρατά για την ομάδα του από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό:

«Οπωσδήποτε βγαίνουν χρήσιμα και θετικά συμπεράσματα απ’ αυτό το φιλικό. Αν και ξεκινήσαμε τώρα την προετοιμασία μας και δεν είμαστε στην κατάσταση που θα θέλαμε για να παίξουμε με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, όλα τα παιδιά έκαναν καλή προσπάθεια, αντιμετώπισαν τακτικά σωστά το παιχνίδι. Ήταν θετικό το πρώτο τεστ για την ομάδα».

Για το πώς είδε τον Παναθηναϊκό και για το πόσο έτοιμος είναι για το ματς με τη Σταντάρ:

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος για ένα τέτοιο ματς, πιστεύω ότι τα θέματα τα΄χει εντοπίσει ο προπονητής του. Είναι εμφανές πως στο μεταξύ μας φιλικό ματς υστέρησε στη δημιουργία φάσεων. Τακτικά είχε σωστό τρόπο ανάπτυξης, προσπάθησαν ορθολογικά να δημιουργήσουν φάσεις και με μεταφορά στην αδύνατη πλευρά με παίκτες που είναι βαρόμετρα, όπως είναι ο Μπεργκ, ο Πέτριτς, ο Νάνο, ο Ζέκα και Ατζαγκούν. Θα βρουν το ρυθμό τους και την κατάσταση που θα είναι για να είναι καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί στο ματς με τη Σταντάρ».

Περί της κούρασης από τη σκληρή προετοιμασία που επικαλέστηκε ο Αναστασίου:

«Έχει βάση πολύ μεγάλη… Αυτοί ξέρουν τον τρόπο που έχουν δουλέψει. Συν τοις άλλοις είναι δύσκολο να περάσεις στο μυαλό του παίκτη τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα, όταν παίζει με υποδεέστερη ομάδα».

Για τις αδυναμίες που διέκρινε στον Παναθηναϊκό:

«Είδα αδυναμίες στο τακτικό κομμάτι. Όταν ο Παναθηναϊκός παίζει το ρόμβο, ήταν εμφανές πως στα άκρα είχε προβλήματα. Η ανάπτυξη ήταν μονόπλευρη, ο Τριανταφυλλόπουλος δεν έχει τα ανεβάσματα του Νάνο από αριστερά. Ο Νάνο και ο Πέτριτς δημιουργούσαν καταστάσεις, όμως όχι η δεξιά πλευρά με τον Τριανταφυλλόπουλο».

Περί του που πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση:

«Απ’ ό,τι ακούω ψάχνουν παίκτη στα χαφ και δη στα αριστερά και δεν ξέρω τι άλλο έχουν στο μυαλό τους».

Για τον στόχο του Παναιγιαλείου:

«Το όπλο του Παναιγιαλείου είναι η παρουσία του κόσμου. Είναι ο 12ος παίκτης, έχουμε ποιοτική ομάδα, θα κάνουμε σίγουρα και άλλες κινήσεις και θα είμαστε στις ομάδες που θα πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να πεταχτούμε αυτό που δεν κατάφερε πέρσι η ομάδα. Νομίζω ότι φέτος θα τα καταφέρουμε, υπάρχει ομοψυχία, δουλεύουμε εντατικά. Πιστεύω πως ό,τι δεν κατάφερα στα Χανιά πέρσι, θα πετύχω στο Αίγιο. Σίγουρα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τις μάχες με ΑΕΚ στον όμιλο της Football League:

«Έχω μάθει στη ζωή μου να μην φοβόμαστε τους αντιπάλους, να τους σεβόμαστε. Να μελετάμε τους αντιπάλους. Σίγουρα ο Απόλλων και η ΑΕΚ είναι μεγάλες ομάδες».

Για την καριέρα του και το πώς ανεβαίνει κάθε χρόνο:

«Είναι μία φυσιολογική εξέλιξη. Έφτασα ένα βήμα πέρσι από τη Superleague, η πορεία μου είναι συνεχώς ανοδική, δουλεύω πολύ, έχω πάρει το UEFA Pro, παρακολουθώ τις εξελίξεις και κάθε ομάδα είναι για μένα μία νέα πρόκληση. Σιγά-σιγά πετυχαίνω τους στόχους μου».