Στα… σκαριά το νέο site της ΑΕΚ

Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να βγει στον "αέρα" το πλήρως ανανεωμένο site της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Από την περασμένη εβδομάδα έκλεισε και επίσημα μια «μαύρη» σελίδα για την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση από ερασιτεχνικό σωματείο, έγινε και πάλι ΠΑΕ και βάζει… πλώρη για να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στην «μεγάλη» κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά στους τίτλους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αλλαγές σε όλους τους τομείς, κινούμενοι πλέον σε άλλα πρότυπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις αλλαγές που ετοιμάζουν στην ΠΑΕ, είναι και αυτή της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, δουλεύουν στο συγκεκριμένο πρότζεκτ εδώ και αρκετό καιρό και το νέο «κιτρινόμαυρο» site έχει προγραμματιστεί να βγει στον «αέρα» μέσα στον Σεπτέμβριο, παράλληλα με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, θα πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο για τα ελληνικά δεδομένα, αφού θα βασίζεται στα site των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Τον σχεδιασμό και την υποστήριξή του, έχει αναλάβει μια νέα εταιρία –όχι αυτή που υποστηρίζει το τωρινό site της Ένωσης- και σύμφωνα με πληροφορίες, θα πρόκειται για μια διαδραστική ιστοσελίδα, με πολλά βίντεο, φωτογραφίες, πλούσιο υλικό από την ιστορία του συλλόγου και φυσικά θα είναι απόλυτα συμβατή με όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.