Οι οπαδοί της ΑΕΚ βοήθησαν το σκάκι!

Τι να πει κανείς γι' αυτόν τον λάο;

Ο κόσμος της ΑΕΚ απέδειξε γι’ άλλη μια φορά πόσο πολύ αγαπάει την συγκεκριμένη ομάδα. Το σκακιστικό τμήμα της “Ένωσης” εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τα ονόματα των ανθρώπων που συνέβαλαν χρηματικά για να σταθεί στα πόδια του το πετυχημένο κιτρινόμαυρο τμήμα και να συμμετάσχει εν τέλει στην Α Εθνική. Υπενθυμίζουμε ότι για την συγκεκριμένη συμμετοχή χρειαζόντουσαν περίπου 3000 ευρώ, λεφτά που δεν θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν χωρίς την βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά:

«Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ευτυχώς που υπάρχουν φίλοι της ΑΕΚ, για τους οποίους ο Σύλλογος δεν τελειώνει μόνο στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, αλλά περιλαμβάνει όλα τα αθλήματα τα οποία έχει κάτω από τα φτερά του ο «Δικέφαλος Αετός». Το σκακιστικό τμήμα της ομάδας, εγκαταλελειμμένο από τη Διοίκηση της Ερασιτεχνικής, αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής και στο final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος, χάρη στις δωρεές από το υστέρημα απλών οπαδών, αλλά και οργανωμένων club της Ελλάδος και του Εξωτερικού. Το ποσό των περίπου 3.000€ που απαιτούταν για τη συμμετοχή της ομάδας στις ανωτέρω διοργανώσεις, καλύφθηκε από τους παρακάτω, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

1. Τσ. Β. (επιθυμεί ανωνυμία) 500€

2. Original 21 ΣΑΜΟΣ Club 300€

3. Κυριαζόγλου Χρυσόστομος 200€

4. Σκουτερόπουλος Γιώργος 150€

5. Orignal 21 LONDON Club 100€

6. Δίον Απόλλων (Σαντορίνη) 100€

7. Κωλέττης Κώστας 100€

8. Γεωργατζόγλου Νίκος 100€

9. Μάρκου Κώστας 100€

10. Κουνταρδάς Νίκος (ΑΕΚ futsal) 80€

11. Διδάγγελος Δημήτρης (Καρδίτσα) 50€

12. Παπαϊωάννου Σπύρος 50€

13. Μίχος Βαγγέλης 50€

14. Μπενίση Χρύσα 50€

15. Δημόπουλος Δήμος 30€

16. Σκουλάτος Νίκος (Νάξος) 30€

17. ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης 21€

18. Κούρδος 21 (Διδυμότειχο) 20€

ΣΥΝΟΛΟ 2.031€

Επίσης, με τη μορφή της άτοκης βραχυπρόθεσμης ταμειακής διευκόλυνσης, δόθηκε το ποσό των 1.050€ από τον Παπαδόπουλο Δημοσθένη.

Δυστυχώς το τμήμα αφέθηκε στην τύχη του από τη Διοίκηση του Συλλόγου, οι οποίοι δεν σήκωσαν καν το τηλέφωνο, στις προσπάθειες των εφόρων να επικοινωνήσουν μαζί τους. Λες και το τμήμα δεν ήταν της ΑΕΚ, δεν ήταν της ένδοξης ομάδας που έχουν την ΤΙΜΗ να διοικούν. Εμείς οι έφοροι, δεσμευόμαστε στον κόσμο της ομάδας ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, ώστε σε πείσμα ορισμένων, να κρατήσουμε ψηλά το λάβαρο με τον Δικέφαλο Αετό, όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία της προσφυγομάνας Α.Ε.Κ.

Οι έφοροι του Σκακιστικού Τμήματος ΑΕΚ

Δήμος Παπαδόπουλος

Χρήστος Πιλάλης

Φώτης Αρμπής