Ολοκληρώθηκαν οι ανανεώσεις των διαρκείας

Έληξε σήμερα η προθεσμία για την ανανέωση των περσινών θέσεων και από Παρασκευή απελευθερώνονται για όλους τους φίλους της ΑΕΚ.

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς κύλησε η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας, των φιλάθλων της ΑΕΚ που θέλησαν να διατηρήσουν τις περσινές τους θέσεις, καθώς όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ έφτασαν τα 2000.
Πλέον, οι θέσεις του ΟΑΚΑ απελευθερώνονται και από την Παρασκευή 25 Ιουλίου, θα ξεκινήσει ελεύθερα οι πώλησή τους σε όλους τους φιλάθλους. Δείτε την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την ανανέωση των περσινών θέσεων των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής σεζόν 2014-15. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας ανταποκρίνονται πολύ θετικά και η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίστηκε και σήμερα με αμείωτο ρυθμό όπου σημειώθηκε ρεκόρ πωλήσεων για φέτος.

Οι κάτοχοι του 1500ου και του 2000ου προστίθενται στη λίστα των τυχερών που θα επισκεφτούν τους ποδοσφαιριστές μας στα Σπάτα, θα παρακολουθήσουν την προπόνηση και θα φωτογραφηθούν μαζί τους. Πρόκειται για τους κ.κ.Γιωτάκη Γεώργιο στη θύρα 7 και Κωνσταντινίδη Νεκτάριο στη θύρα 3.
Η πώληση των ελεύθερων θέσεων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Ιουλίου».