Ψάχνει αντίπαλο στο εξωτερικό για τα… αποκαλυπτήρια

Oμάδα από το εξωτερικό για την "πρόβα τζενεράλε" της 23ης Αυγούστου, αναζητούν στην ΑΕΚ.

Αντίπαλο από το εξωτερικό αναζητούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, για το φιλικό «πρόβα τζενεράλε» της 23ης Αυγούστου. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες το ΑΕΚnea.gr, στην Ένωση θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα τελευταίο φιλικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο Κύπελλο (28-30 Αυγούστου), όπου θα γίνουν και τα… αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας μπροστά στο κοινό της.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρίξει το βάρος τους σε αναζήτηση αντιπάλου από το εξωτερικό, ο οποίος θα προσελκύσει και το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά το γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες του Αυγούστου, ξεκινούν τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στις προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό αυτό το σενάριο, η Ένωση θα παίξει με αντίπαλο από τη Football League. Εκείνο το Σαββατοκύριακο μάλιστα ξεκινά και το πρωτάθλημα της Super League, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι δυνατό να βρεθεί αντίπαλος από τη «μεγάλη» κατηγορία.