Θετικός για επιστροφή στην ΑΕΚ ο Γλυνιαδάκης

O Ανδρέας Γλυνιαδάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ.

Για την αιφνίδια κλήση του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας που ακολουθεί, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ, μίλησε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».
Αναλυτικά ο 32χρονος σέντερ είπε:

Για το εάν σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ: «Δεν το γνωρίζω, όλα είναι πιθανά. Συγκαταλέγω όλες τις ομάδες. Σαν ελεύθερος είμαι ανοικτός σε προτάσεις».

Για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών: «Το σκεφτόμουν, να σου πω την αλήθεια. Ούτως ή άλλως γυμνάζομαι το καλοκαίρι για τη νέα χρονιά, όποτε ναι ήμουν έτοιμος. Όταν έγινε το τηλεφώνημα δεν με βρήκε προ εκπλήξεως».

Για το πώς τον κέρδισε ο Φώτης Κατσικάρης: «Μέτρησε ο τρόπος που μου μίλησε, η θετική του διάθεση. Ήθελα άλλωστε να συνεργαστώ μαζί του. Είχα να συνεργαστώ μαζί του από την ΑΕΚ. Συν τις άλλοις ήταν πρόκληση για εμένα το Μουντομπάσκετ, οπότε δεν χρειάστηκε να μου πει κάτι περισσότερο ο προπονητής».

Για το εάν είχε πιστέψει ότι το κεφάλαιο της Εθνικής είχε κλείσει για τον ίδιο: «Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Σίγουρα οι συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις θα ήταν πιο λίγες. Αυτό έβλεπα».

Για τις απουσίες παικτών όπως οι Σπανούλης, Φώτσης, Περπέρογλου, Σχορτσανίτης και Κουφός: «Η διάθεση είναι αυτό που μετράει πάντα, η οποία σε συνεργασία με την ομαδικότητα μπορεί να έχει πολύ καλό αποτέλεσμα».

Για το εάν πιστεύει στη διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας: «Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κίνητρο για όλους είναι το καλό μπάσκετ, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα και μετά η διάκριση».