“Χυλόπιτα” και από Ντουρμάζ στον Πειραιά

Ο Τζίμι Ντουρμάζ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα.

Απρόβλεπτη εξέλιξη φέρεται να παίρνει η υπόθεση του 25χρονου Σουηδού διεθνή εξτρέμ (με καταγωγή από την Τουρκία), Τζίμι Ντουρμάζ. Παρά το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής είπε “όχι” στην πρόταση των Πειραιωτών, αν και επισημαίνει πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας είχαν έρθει σε συμφωνία με την Γκεντσλέρμπιρλιγκι για την μεταγραφή του παίκτη.

Σύμφωνα πάντα με το τουρκικό δημοσίευμα, “ο πρόεδρος της Γκεντσλέρμπιρλιγκι, Ιλχάν Τζαφτζάφ, αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του Τζίμι Ντουρμάζ, αλλά ο ποδοσφαιριστής του είπε ότι η πρόταση της ελληνικής ομάδας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον ίδιο και την αρνήθηκε”.

Μάλιστα, στο κείμενο υπάρχουν και δηλώσεις του Τζαφτζάφ, ο οποίος σχολίασε τα εξής: “Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν έκανε δεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού. Μένουν 40 μέρες μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Θα δούμε τι θα γίνει σε αυτές τις 40 μέρες”.
Σύμφωνα με την διοίκηση της Γκεντσλέρμπιρλιγκι, από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε την πρόταση, έχοντας συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον σύλλογο, θα γίνει προσπάθεια να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τζίμι Ντουρμάζ.

Υπενθυμίζεται πως η πλευρά του Τζίμι Ντουρμάζ είχε παραδεχθεί πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά είχε επισημάνει πως δεν έχει υπάρξει ακόμη οριστική συμφωνία. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι είχαν εκφράσει την αισιοδοξία τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, τονίζοντας πως το φιλόδοξο “deal” βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Πηγή: sport24.gr