Α.Σ. Καρυστίας: «Νέα αρχή η συνεργασία μας με την ΑΕΚ»

Λίγο καιρό μετά την επίσημη ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ για την συνεργασία της με τον Α.Σ Καρυστίας, ο σύλλογος από την Κάρυστο εξέδωσε δελτίο τύπου αναφορικά με την συνεργασία του με την “Ένωση” και την ένταξη του στο κιτρινόμαυρο δίκτυο.

Αναλυτικά :

«Στα πλαίσια της ανάπτυξης του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώθηκε επίσημα η ένταξη της ακαδημίας ποδοσφαίρου της περιοχής μας Α.Σ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ «Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ» στο δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ με την επωνυμία AEK FC ACADEMY NETWORK .

Από τις πρώτες συζητήσεις που κάναμε με τον Κο Μητροτάσιο καταλάβαμε ότι η συμφωνία αυτή θα έχει πολύπλευρα οφέλη πρώτον για τα παιδιά και δευτερον για τον τόπο μας γενικότερα.
Η ακαδημία μας θα ακολουθήσει τα βήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ σε θέματα οργάνωσης , στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση του προπονητή μας Βαγγέλη Πολυχρονίου, στην επίβλεψη και στην εξέλιξη κάθε παιδιού ξεχωριστά. Στο πρόγραμμα προπόνησης που θα πρέπει να ακολουθήσει και σε ποιούς τομείς θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο όπως ακόμα και για την σωστή διατροφή τους.

Η συμφωνία της Α.Σ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ με την ομάδα της ΑΕΚ σηματοδοτεί μια νέα αρχή και μία νέα φιλοσοφία για την ομάδα μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κο Ζήκο και τον Κο Μητροτάσιο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για την επιτευξή αυτή της συμφωνίας καθώς επίσης και τον Κο Δημήτρη Μπουρουτζίκα για την αμέριστη βοήθεια του να πραγματοποιηθεί αυτή η συμφωνία.

Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στους γονείς και στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής μας γενικότερα για τον τρόπο και τα οφέλη αυτής της συνεργασίας σε χρόνο και τόπο που θα ανακοινωθεί.
Η περίοδος των προεγγραφών ξεκινάει από τις 21/07/2014

Πληροφορίες και χώρος εγραφών Ελ. Αμερικής 72 Κάρυστος Γράφειο UNITED

Τηλέφωνα επικοινωνίας Μασούρας Γεώργιος 2224026360 6936935000 και Μοσχούρη Σοφία 6973479804
Έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου, 1Ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου»