Μάρτενς: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Τα λάθη της ομάδας του επισήμαινε ο Βέλγος άσος.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 τη Βάαλβαϊκ σε φιλικό προετοιμασίας ωστόσο ο Μάαρτεν Μάρτενς υπογράμμισε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στο παιχνίδι της.

Σε δηλώσεις του ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, Μάαρτεν Μάρτενς, τόνισε συγκεκρίμενα: “Πιέσαμε πολύ ψηλά τον αντίπαλο. Το σημερινό παιχνίδι ήταν με μια ομάδα κατώτερου επιπέδου και αυτό είναι καλό γιατί βοηθάει να παίρνουμε αυτοπεποίθηση. Πρέπει να πάμε καλύτερα και να βελτιωθούμε επιθετικά έτσι ώστε να έχουμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας”.

Ο νεαρός τερματοφύλακας Αστέριος Γιακουμής δήλωσε: “Δεν παίζει κανένα ρόλο η νίκη στα φιλικά. Παρόλο που ήμασταν κουρασμένοι δείξαμε παραπάνω στοιχεία από πριν και αποδείξαμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε. Δεν παίζει κανένα ρόλο η νίκη στα φιλικά, απλώς βοηθάει στο να μην συνηθίσουμε στην ήττα.

Σήμερα (σ.σ. χθες) κάναμε αυτό που μας είπε ο προπονητής, όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε, δουλεύουμε πολύ στην πίεση του αντιπάλου, φάνηκε και σήμερα. Μέχρι να τελειώσει η χρονιά θα γίνονται λάθη.

Δεν μπορεί κάποιος παίκτης αυτή τη στιγμή με τόση επιβάρυνση να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο. Υπάρχουν πολλά παιδιά στο ρόστερ που θα μας βοηθήσουν. Είναι σημαντικό, μας δίνει περισσότερο χρόνο για να περάσει ο προπονητής αυτά που θέλει στην ομάδα. Φέτος η ομάδα είναι πιο ταπεινή, ξέρουμε πού πατάμε”.