Δεν αγχώνεται από τώρα ο Βεργέτης για Μαίντς

Στη ρεβάνς με τη Ροβανιέμι είναι το μυαλό όλων στον Αστέρα Τρίπολης και όχι στην Μάιντς.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στο “Θ. Κολοκοτρώνης” τη Ροβανιέμι, στη ρεβάνς του 1-1, και σε περίπτωση πρόκρισης θα παίξει με τη γερμανική Μάιντς. Πάντως, ο προπονητής των Αρκάδων Στάικος Βεργέτης υπογραμμίζει πως κανείς στην ομάδα δεν σκέφτεται το γερμανικό σύλλογο, αφού για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να επιτευχθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λικ.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: “Έχουμε την τύχη και την τιμή ως σύλλογος να απολαμβάνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή μας στο Europa League. Έχουμε από το πρώτο παιχνίδι ένα αποτέλεσμα θετικό, το οποίο, όμως, δεν μπορεί να μας δώσει από τώρα την πρόκριση. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πάρουμε. Για την πρόκριση. Καλώ τον κόσμο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Αρκαδίας να μας στηρίξει, για να δώσει φτερά στους παίκτες μας να ανταπεξέρθουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, δεδομένου ότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, όπως ο αντίπαλος”.
Για τη Μάιντς που θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης, αν προκριθεί, ο Βεργέτης δήλωσε: “Δεν υπάρχει Μάιντς. Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, δεν υπάρχει Μάιντς. Αν περάσουμε, θα αρχίσουμε να συζητάμε για εκείνη. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τη Ροβανιέμι”.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε και για τα στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ρεβάνς: “Η συγκέντρωση των παικτών. Τόσο όταν έχουμε την μπάλα, όσο και όταν την έχει ο αντίπαλος. Οι παίκτες μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Περιμένω τις δυο ομάδες στην αρχή να προσπαθήσουν να δεχτούν τις λιγότερες δυνατές φάσεις στην εστία τους. Δηλαδή, θα είναι προσεκτικές αμυντικά. Και βέβαια, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους”.