«Η ώρα της Αγιάς Σοφιάς»

Ο αθλητικός Τύπος γράφει για το γήπεδο της ΑΕΚ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και για τον Μιλούνοβιτς.

Ο σημερινός αθλητικός Τύπος ασχολείται με τη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης σήμερα, σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου.

Συγκεκριμένα:

Goal

«Το γήπεδο θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει», είναι ο τίτλος της εφημερίδας Goal, η οποία σχολιάζει: «Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στέλνει σήμερα ξεκάθαρο μήνυμα, αποφασισμένος να ξεπεράσει τις όποιες αντιδράσεις υπάρχουν για την Αγιά Σοφιά. Κλειστά χαρτιά και πολλές εκπλήξεις που κρατάει για τον εαυτό του επιφυλάσσει η ομιλία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ».

SportDay

«Το γήπεδο θα γίνει», αναφέρει η εφημερίδα SportDayκαι σχολιάζει: «Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανοίγει σήμερα τα χαρτιά του για την Αγιά Σοφιά, στέλνοντας το μήνυμά του».

LiveSport

«Η ώρα της Αγιάς Σοφιάς», είναι ο τίτλος της LiveSport, η οποία υπογραμμίζει: «Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μελισσανίδης για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ».

Ώρα των Σπορ

Η συνέντευξη Τύπου του Μελισσανίδη είναι πρώτο θέμα στην Ώρα που έχει τίτλο: «Τώρα μιλάμε εμείς», ενώ προσθέτει: «Τα βλέμματα όλης της ΑΕΚ στραμμένα στο Ζάππειο και σε αυτά που θα πει ο Μελισσανίδης για την Αγιά Σοφιά. Στοπ στην ψευδολογία, τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και τις αερολογίες κατά του γηπέδου». Στα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει: «Θετικοί για Μιλούνοβιτς. Στην ΑΕΚ δεν συνδέουν αναγκαστικά τον Σέρβο με την κατάληξη στο “κυνήγι” του βασικού στόχου. Πιο πίσω η περίπτωση του Σισέ