Αλεξίου: «Δεν είναι δυνατόν να μην έχει γήπεδο η ΑΕΚ!»

Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε για το γήπεδο της ΑΕΚ ζητώντας το αυτονόητο, να έχει η ΑΕΚ το γήπεδο της στο οικόπεδο της, ενώ χαρακτήρισε το «παλάτι» ως μέσο επιβίωσης της Ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η σημερινή συνέντευξη ή παροχή διευκρινήσεων με φέρνει σε μία παράδοξη θέση. Μας φέρνει να εξηγήσουμε κάποια πράγματα αυτονόητα. Ποιο είναι το αυτονόητο: Το αυτονόητο για την ΑΕΚ είναι να έχει το γήπεδό της στο οικόπεδό της. Η ΑΕΚ δικαιούται να έχει το γήπεδό της στο οικόπεδό της. Αυτό που είχε πάντα και κάποτε το έχασε. Τώρα με ευνοϊκές συνθήκες άκρως ευνοϊκές, μπορεί να το επαναφέρει. Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα έχει τη χρήση του γηπέδου. Αυτή που θα απολαύσει το νέο γήπεδο. Δεν θα αναφερθώ όμως σε αυτά και υπέρ του πρασίνου και του νόμου. Αυτά εξηγήθηκαν πληρέστατα.

Το ότι η ΑΕΚ θα καλύψει τα 50 δέντρα που θα κοπούν με 4.000 καινούργια, είναι κινήσεις που πρέπει να… πριμοδοτούνται. Αυτό όμως που ενδιαφέρει την ΑΕΚ είναι το γήπεδο της: Το δικαιούται! Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ποιος υποβάλλει αυτό το δίκαιο αίτημα. Αυτός που ζητάει να του επιτραπεί (!) είναι η ΑΕΚ! Όλες οι ομάδες το έχουν επιτύχει αυτό. Και ξαφνικά στην ΑΕΚ υπάρχει κόλλημα; Το απαιτεί η ιστορία, ο λαός της, όλα αυτά τα 90 χρόνια ιστορίας και αυτά που θα έρθουν. Το απαιτούν οι σύγχρονες συνθήκες.

Το απαιτεί η Ερασιτεχνική ΑΕΚ που είναι σε δύσκολη θέση. Το γήπεδο που θα χτιστεί είναι το μέσο επιβίωσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ! Δεν είναι δυνατόν η ΑΕΚ να μην έχει γήπεδο. Η μοναδική, δηλαδή, ομάδα που είχε δικό της γήπεδο και ιδιοκτησία χώρου να μην έχει γήπεδο. Μιλάμε για αγωνιστική και οικονομική εξαθλίωση. Αυτό πρέπει να διορθωθεί. Το γήπεδο είναι το μέσο διατήρησης της ΑΕΚ, το μέσο της επιστροφής της. Η ΑΕΚ το δικαιούται και πρέπει να το αποκτήσει».