«Κανείς δεν θα μας κλέψει το όνειρο»

Το ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός αθλητικός Τύπος, ασχολείται με τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη, που πραγματοποιήθηκε χθες, σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά:

SportDay

« Θα γίνει!», είναι ο τίτλος της εφημερίδας SportDay, η οποία στη συνέχεια σχολιάζει: «Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε από καρδιάς και έστειλε καθαρό μήνυμα για το γήπεδο της ΑΕΚ». Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας φιλοξενούνται ατάκες του Τίγρη, ενώ για τις μεταγραφές γράφει το εξής: «Βρίσκεται στα σκαριά μεταγραφή Μουντιαλικού παίκτη».

Goal

«Κανείς δεν θα μας κλέψει το όνειρο», είναι ο τίτλος της Goal, η οποία σχολιάζει: «Συγκίνηση, συναίνεση αλλά και αποφασιστικό μήνυμα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη». Στο πρωτοσέλιδο αναφέρονται επίσης και αρκετές ατάκες του Μελισσανίδη που τράβηξαν το ενδιαφέρον.

LiveSport

«Θα γίνει!», γράφει και η εφημερίδα LiveSport και συνεχίζει: «Κατηγορηματικός ο Μελισσανίδης για την ανέγερση της Αγια Σοφιάς κόντρα στα διαστρεμμένα μυαλά. Το αφεντικό της ΑΕΚ ξήλωσε το πουλόβερ της στείρας αντίδρασης». «Όταν λύγισε ο Τίγρης. Δάκρυσε στις θύμησες του Βελιγραδίου. Οι ΑΕΚτζήδες είναι δημοκράτες και ιδεολόγοι. Όχι φασίστες και ιδιωτικός στρατός. Εμείς πήγαμε στη Σερβία και αψηφήσαμε τις βόμβες του ΝΑΤΟ».

Ώρα των Σπορ

«Το γήπεδο θα γίνει», είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε μια εμφάνιση που προκάλεσε σεισμό ξεκαθάρισε τα πάντα, δεν άφησε τίποτα αναπάντητο και έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση». «Αποστομωτικά τα επιχειρήματα της ΑΕΚ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση. Όποιος αντιδρά πολύ απλά δεν θέλει να κάνει γήπεδο η ΑΕΚ». «Συγκλόνισε ο Τίγρης. Δεν άντεξε τη συναισθηματική φόρτιση τη στιγμή που αναφέρθηκε στην ιστορική ταυτότητα της ΑΕΚ και του κόσμου της και δάκρυσε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ». Λόγος γίνεται και για όσα είπε ο Ανδριόπουλος: «Ο project manager του έργου αποδόμησε όλα τα επιχειρήματα όσων αντιδρούν, καλόπιστα ή κακόπιστα».