Άλλο ένα ταλέντο στην ΑΕΚ

Toν 14χρονο Μανώλη Μπακίρη ενέταξε στα τμήματα υποδομής της η ΑΕΚ.

Μια ακόμα προσθήκη στα τμήματα υποδομής της πραγματοποίησε η ΑΕΚ, η οποία απέκτησε τον 14χρονο Μανώλη Μπακίρη από την ομάδα του Άγιου Λουκά στην Αφάντου της Ρόδου. Τη μεταγραφή γνωστοποίησε ο σύλλογος του νεαρού ποδοσφαιριστή, με την εξής ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Αθλέτικο Π.Σ.Α. Άγιος Λουκάς θέλει να συγχαρεί τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Μπακίρη, υιό του προέδρου μας Παύλου Μπακίρη για την μεταγραφή του στην Κ-15 της ΑΕΚ!

Ευχόμαστε στον 14χρονο Μανώλη κάθε επιτυχία στο μεγάλο αυτό άλμα που κάνει στη ζωή του και ελπίζουμε μια μέρα να τον καμαρώσουμε να αγωνίζεται στην επαγγελματική ομάδα της ΑΕΚ.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να συγχαρούμε τους πρώην προπονητές του τον κ. Παναγιώτη Τσιάμη της ομάδας Αρένα, καθώς και τους κ. Γιώργο Μποσγνά προπονητή της Μικτής Παίδων και Θεόδωρο Θεοδώρου προπονητή της Μικτής Νέων της ΕΠΣΔ, για την σημαντική δουλειά που έκαναν για να έρθει η επιτυχία αυτή.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε κάθε επιτυχία σε όλα τα παιδιά ταλέντα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου που πήρανε μεταγραφή σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και να τους δούμε στο μέλλον να αγωνίζονται με επιτυχία στην Σούπερ Λίγκα του Ελληνικού ποδοσφαίρου».