“Μια μεγάλη γιορτή ο αγώνας με την ΑΕΚ”

Οι άνθρωποι της ΑΕ Διμηνιού, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στην ΑΕΚ, για τη συνεργασία των δύο ομάδων και το επερχόμενο φιλικό ματς.

Στη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό με την ΑΕΚ και στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά με την ΑΕ Διμηνιού (στις 13/8), αναφέρθηκε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της τοπικής ομάδας Κώστας Παναγιωτόπουλος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στην Ένωση.

«Είναι μια επιβράβευση για όλη την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα οργανωτικά. Η Α.Ε.Δ έχει κάνει τα τελευταία χρόνια άλματα στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και της προβολής γενικότερα, όχι μόνο μέσα από το γραφείο Τύπου αλλά και από τις ακαδημίες. Φέτος η ομάδα μας έστειλε 4 παιδάκια να δοκιμαστούν στην Αθήνα για λογαριασμό της ιστορικής ομάδας της Α.Ε.Κ. Αυτό από μόνο του είναι μια τεράστια προβολή για την ομάδα μας. Νοιώθουμε την ανάγκη λοιπόν να ευχαριστήσουμε την Α.Ε.Κ γι αυτή την τιμή που μας κάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να βρισκόμαστε αντιμέτωποι σε φιλικό αγώνα και ευχόμαστε να υπάρξουν κι άλλες. Θα είναι μια ακόμη μεγάλη γιορτή», ανέφερε σχετικά.