Η συμφωνία με Γιαννάκη και η «Αγιά-Σοφιά»

Το αθλητικό ρεπορτάζ για την ΑΕΚ από τον σημερινό έντυπο Τύπο.

Με τη συμφωνία του Παναγιώτη Γιαννάκη με την ΑΕΚ, αλλά και με τα επόμενα βήματα για την κατασκευή του γηπέδου ασχολείται ο σημερινός αθλητικός Τύπος.

Αναλυτικά:

Ώρα για Σπορ

«Γυάλισε το μάτι των ΑΕΚτζήδων!», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία προσθέτει: «Μια μέρα μετά τη συγκλονιστική παρουσία Μελισσανίδη στο Ζάππειο, χαμός στην πρώτη της ελεύθερης διάθεσης των διαρκείας -Ουρές από το πρωί στο ΟΑΚΑ. Κατάλαβαν όλοι οι Ενωσίτες τι παίζεται για το γήπεδο και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να τους το κλέψει. Ξεκάθαρα τα όσα ειπώθηκαν στο Ζάππειο, κανείς δεν εξάρτησε την τύχη του σχεδίου από τις αποφάσεις Δήμου και Περιφέρειας: “Αν δεν δώσουν την επιχορήγηση, θα δείξουν ότι δεν θέλουν το γήπεδο. Αυτό δεν θα το δεχτούμε”». Επίσης, τονίζεται και η επιτυχία της συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Σε προφορική συμφωνία με τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή ήρθε η Βασίλισσα. Ο Δράκος ζήτησε να υπογραφούν τα συμβόλαια σε λίγες μέρες, αφού πρώτα διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα».

Sportday

«Η επιστροφή του Δράκου», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Ο Γιαννάκης ανέλαβε την Ένωση». Σε ότι αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα αναφέρεται: «Φούλ για τις άδειες του γηπέδου».

Live Sport

Δηλώσεις του Άρη Βασιλόπουλου. «Το πρόβλημα είναι ο νόμος, όχι το γήπεδο της ΑΕΚ», τονίζει ο Άρης Βασιλόπουλος.

Goal News

«”Ναι” Γιαννάκη στην Βασίλισσα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει από τη διοίκηση να ιδρυθεί η νέα ΚΑΕ, να είναι καθαρή από παλιά χρέη και να του εγγυηθεί σημαντικό μπάτζετ να διαθέσει για μεταγραφές».