Βασιλόπουλος: «Το πρόβλημά μας δεν είναι το γήπεδο της ΑΕΚ»

Νέες δηλώσεις του Άρη Βασιλόπουλου για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η εφημερίδα «LiveSport» σε σημερινό της ρεπορτάζ αναφέρεται στην επικοινωνία που είχε χθες με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«Λίγο πριν τις 9 το βράδυ χθες η Live Sport έπειτα από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις εντόπισε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. «Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση, κανένα σχόλιο» μας είπε αρχικά ο Άρης Βασιλόπουλος και μας παρέπεμψε σε μια συνολική τοποθέτηση που προτίθεται να κάνει. «Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα τοποθετηθώ συνολικά. Όχι μόνο για το γήπεδο, αλλά κυρίως για το Ρυθμιστικό».

Ο κ. Βασιλόπουλος διευκρίνισε πως έχει «πλήρη εικόνα» των όσων δήλωσε προχτές στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Κάθισα και το είδα όλο λίγο μετά».

Θα θέλαμε πάντως ένα σύντομο σχόλιο….

«Όχι, επιμένω σ’ αυτό που σας είπα αρχικώς. Καμία δήλωση, κανένα σχόλιο για όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου. Το μόνο που θα πω είναι ότι το πρόβλημα μας δεν είναι το γήπεδο. Το πρόβλημα μας είναι ο νόμος που ψηφίζεται για το Ρυθμιστικό. Η κυβέρνηση».
Στη συνέντευξη Τύπου προχτές τονίστηκε με έμφαση πως η νέα δημοτική αρχή δεν έχει καλέσει ποτέ σε συνάντηση την ερασιτεχνική ΑΕΚ για να συζητηθεί το θέμα του γηπέδου. Το θέσαμε υπόψιν του κ. Βασιλόπουλου, που μας είπε: «Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε τα πάντα με όλους. Και φυσικά θα γίνουν συναντήσεις με την ΑΕΚ».