Ρουμελιώτης: «Μόνοι μας χάσαμε το ματς»

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης τόνισε πως τα λάθη στα οποία υπέπεσε η ΑΕΚ κόστισε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε πως η κατάληξη του πρώτο σετ στα χέρια του Ολυμπιακού έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια της αναμέτρησης και σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι αθλήτριες του στα υπόλοιπα δυο σετ κόστισαν το παιχνίδι.

«Eίχαμε ένα άσχημο παιχνίδι γενικά. Η εξέλιξη του πρώτου σετ όπως φάνηκε ήταν καθοριστική, όπου εμείς κάναμε πολλά λάθη, για ένα τέτοιου είδους ματς,  τόσο στην υποδοχή όσο και στην επίθεση και δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να επιστρέψει και να ανέβει ψυχολογικά για τη συνέχεια. Είπαμε ότι η σειρά έχει πολύ δρόμο ακόμη. Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα για το επόμενο ματς που είναι εντός έδρας, είναι πολύ καθοριστικό και θέλουμε να δείξουμε το πρόσωπο των προηγούμενων παιχνιδιών» δήλωσε ο Μανώλης Ρουμελιώτης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Προβληματισμένος εμφανίζεται επίσης, ο Ρουμελιώτης όσον αφορά το γεγονός ότι η ΑΕΚ γνώρισε ακόμα μια ήττα στο «Μελίνα Μερκούρη».

«Σίγουρα μας προβληματίζει το γεγονός, αλλά κυρίως μας προβληματίζει ότι η διαφορά εξανεμίστηκε με τα δικά μας λάθη σε υποδοχή και επίθεση. Είναι κάτι που οφείλουμε να το διορθώσουμε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».