Το γήπεδο και ο γάμος του Γιαννάκη με τη «Βασίλισσα»

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός αθλητικός Τύπος ασχολείται με τις νέες δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου, αλλά και τον ερχομό του Γιαννάκη στην μπασκετική ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Goal

«Η μπάλα στη Δούρου», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «H Goal αναλύει γιατί ο Μελισσανίδης κράτησε χαμηλούς τόνους στη Συνέντευξη της περασμένης Πέμπτης και γιατί θεωρεί αναγκαίους σύμμαχους για την Αγιά Σοφιά τη νέα περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Άρη Βασίλοπουλο».

SportDay

«Αυτοί αρέσουν», είναι ο τίτλος της SportDay, η οποία γράφει: «Η SD γράφει για τους έξι παίκτες που έχουν μπει φορτσάτοι στην προετοιμασία και εξηγεί». Επίσης μιλάει και για την μπασκετική ΑΕΚ: «Ο Δράκος και η Βασίλισσα. Ο γάμος που ήρθε με καθυστέρηση 30 χρόνων».

LiveSport

«Θα γίνει το γήπεδο, ο κόσμος να χαλάσει», αναφέρει η εφημερίδα LiveSport και αναφέρεται στις νέες δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Σιγουριά και αισιοδοξία από τον Μελισσανίδη».

Ώρα των Σπορ

«Η μέρα αυτή δεν αργεί», γράφει η εφημερίδα και αναλύει: «Νέα ξεκάθαρη δέσμευση του Τίγρη: Το γήπεδο θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει και μήνυμα στον Ενωσίτικο Λαό: Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο της ΑΕΚ ότι το όραμα θα γίνει πράξη και να είναι σίγουροι όλοι». Σχετικά με την μπασκετική ΑΕΚ λέει τα εξής: «Πρώτο μέλημα του Γιαννάκη, να περάσει τη νοοτροπία νικητή στους παίκτες της Βασίλισσας. Ξεκίνησε επαφές με μεταγραφικούς στόχους κατόπιν εντολής ο Δράκος».