Χαλάρωμα με… θέα τη λίμνη για Μπρέσεβιτς

Με εξαιρετικό τρόπο ανταποκρίνεται ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, στο πρόγραμμα αποθεραπείας του, ο οποίος σήμερα εκμεταλλεύτηκε το ρεπό με μια βόλτα στο Μαραθώνα.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από το «βαρύ» πρόγραμμα προπονήσεων των τελευταίων ημερών, είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που τους παραχώρησε ο Τραϊανός Δέλλας.

Την ίδια ώρα ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, συνεχίζει με εντατικό ρυθμό το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, θέλοντας να είναι έτοιμος το ταχύτερο δυνατό και να μπει στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του. Σήμερα, πάντως ο Κροάτης είπε να… χαλαρώσει με μια βόλτα στη λίμνη του Μαραθώνα, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, εκεί όπου έγινε αντιληπτός από φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι μάλιστα έσπευσαν να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Από αύριο, τόσο ο Μπρέσεβιτς, όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας, επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις, με το τεχνικό τιμ να περιμένει πλέον μόνο τον Κροάτη επιθετικό, αφού όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Αυτό αναμένεται να συμβεί στη διάρκεια των προπονήσεων στα Χάνια του Πηλίου, αφού ο Μπρέσεβιτς ανταποκρίνεται εξαιρετικά μέχρι τώρα στο πρόγραμμα αποθεραπείας, δείχνοντας μάλιστα και ο ίδιος μεγάλη διάθεση. Από την ΑΕΚ εκτιμούν ότι ο παίκτης θα είναι έτοιμος τον Σεπτέμβριο, αλλά φυσικά θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να επανέλθει και από πλευράς φυσικής κατάστασης.