Πεντάρα της Σίτι στη Μίλαν!

Τεράστια νίκη της Μάνσεστερ Σίτι επί της Μίλαν με 5-1!

Μόλις στα πρώτα 25′, οι Άγγλοι είχαν ήδη στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αγκάτσι τέσσερις φορές! Κατά σειρά οι Γιόβετιτς, Σινκλέρ, Νάβας και Νάτσο είχαν σκοράρει για τους πρωταθλητές Αγγλίας, δείχνοντας τις άγριες προθέσεις του στους Ιταλούς.

Προς το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, η ομάδα του Ιντζάγκι προσπάθησε να συμμορφωθεί και κατάφερε μετά από 1-2 απόπειρες να πετύχει το γκολ της τιμής, χάρη σε κοντινή προβολή του Μουντάρι.

Στο δεύτερο μέρος το ματς κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα. Κάτι οι καιρικές συνθήκες (που οδήγησαν σε 30λεπτη καθυστέρηση), κάτι οι αλλαγές των προπονητών έκοψαν το ρυθμό, αλλά η Σίτι κατάφερε με τον Γιόβετιτς (δεύτερο προσωπικό γκολ) να σκοράρει ξανά και να δημιουργήσει το τελικό 5-1, με τον Καμπαγέρο να παρεμβαίνει όποτε χρειάστηκε (1-2 φορές δηλαδή).

Μίλαν: Αγκάτσι, Ντε Σίλιο, Άλεξ (46′ Μπονέρα), Ραμί, Κονστάν (46′ Αμπάτε), Πόλι (46′ Εσιέν), Κριστάντε, Μουντάρι, Χόντα, Νιανγκ (85′ Μαστούρ), Ελ Σαραουΐ (46′ Μπαλοτέλι)

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Κλισί, Νάστασιτς, Μπογιατά, Κολάροφ (70′ Ρίτσαρντς)+, Σινκλέρ, Φερνάντο (62′ Γκαρθία), Ζουκουλίνι, Νάβας, Γιόβετιτς (69′ Γκουϊντέτι), Νάτσο (62′ Χους)