Χοντρό «παιχνίδι» για εξτρέμ από κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Η απόκτηση του αριστερού εξτρέμ είναι το κύριο θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ» , το τελευταίο διάστημα, ο Ρολάντ Βάργκας ήταν ένας από τους βασικούς στόχους για τη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, αλλά το γεγονός πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει περάσει δύο σοβαρούς τραυματισμούς προβλημάτισαν τους υπεύθυνους της ομάδας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η απόκτηση του παίκτη που αναζητά η ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος για τους ανθρώπους της «Ένωσης», που αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την εν λόγω θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΩΡΑΣ» το τελευταίο διάστημα ο Ρολάντ Βάργκας αποτέλεσε τον βασικό στόχο της ΑΕΚ για τα αριστερά, ωστόσο όπως διαβάσατε και χθες οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» προβληματίστηκαν από το γεγονός πως ο παίκτης έχει περάσει δύο σοβαρούς τραυματισμούς και έκαναν πίσω, στρέφοντας το ενδιαφέρον σε άλλες λύσεις.

Πλέον, από τη στιγμή που δεν προχώρησε του Βάργκας, στο προσκήνιο έχει έρθει μια άλλη περίπτωση, με την ΑΕΚ να είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας σε προχωρημένες επαφές με έναν ακραίο που αγωνιζόταν σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και με την πλευρά του οποίου υπήρξαν συζητήσεις και χθες! Πρόκειται για έναν «καθαρό» αριστερό εξτρέμ, με καριέρα και εξαιρετική πορεία, που προέρχεται όπως προείπαμε από κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα «γεμάτη» σεζόν.

Η ΑΕΚ είναι τις τελευταίες μέρες σε επαφή με την πλευρά του, η οποία πιέζει την «Ένωση» να δώσει άμεσα την τελική της απάντηση. Στην ΑΕΚ τώρα υπάρχει η σκέψη πως ίσως να ήταν καλύτερα να περιμένουν να μπει ο Αύγουστος και αφού δουν τι περιπτώσεις παικτών θα είναι διαθέσιμες τότε, που ενδεχομένως σήμερα είναι απλησίαστες, να κάνουν την κίνησή τους.
Ονόματα ποδοσφαιριστών που όσο περνά ο καιρός θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ΑΕΚ και να αποκτηθούν υπάρχουν και έχουν τεθεί υπόψη, από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Γι’ αυτό και υπάρχει η σκέψη πως ίσως θα ήταν προτιμότερο η ΑΕΚ να κάνει την τελική της κίνηση, έχοντας εξαντλήσει το περιθώριο των επιλογών που θα έχει. Άλλωστε το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ικανό για να μπορέσει να δουλέψει ο Δέλλας στο Πήλιο και γι’ αυτό δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να μην προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση ενός εξτρέμ, που δεδομένα θα πάρει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Ωστόσο, επειδή η περίπτωση του ποδοσφαιριστή που σας περιγράψαμε παραπάνω αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας, είναι πιθανό άμεσα η ΑΕΚ να κάνει την τελική της κίνηση για την απόκτησή του και να τον φέρει στη χώρα μας, πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Επαφή με την πλευρά του υπήρξε όπως αναφέραμε και χτες το βράδυ, ο ποδοσφαιριστής ασκεί πιέσεις προκειμένου να λάβει την τελική απάντηση της «Ένωσης», οι άνθρωποι της οποίας κάνουν και δεύτερες σκέψεις γύρω από το θέμα της απόκτησης του εξτρέμ που αναζητούν.

Αν τελικά προχωρήσουν και καταθέσουν την τελική τους πρόταση στον παίκτη με τον οποίο είναι σε συζητήσεις και έχουν ξεχωρίσει δεν αποκλείεται άμεσα να αποκτηθεί, σε διαφορετική περίπτωση φαίνεται πως το θέμα της μεταγραφής του εξτρέμ, θα πάει για πιο μετά, με την ΑΕΚ να αναχωρεί για το Πήλιο χωρίς να έχει εντάξει στο ρόστερ της κι άλλον ποδοσφαιριστή για τα αριστερά της επίθεσης».