Δάρας: «Δεν θα ήθελα ο Πανιώνιος να γίνει… ΑΕΚ»!

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του.

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» τονίζοντας πως ο Πανιώνιος δεν ήθελε να γίνει…ΑΕΚ!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τώρα που πήραμε ασφαλιστική ενημερότητας μπορέσουμε να υπογράψουμε κι επίσημα κάποιους παίκτες που έχουμε πάρει. Εάν δεν τα καταφέρναμε θα είχαμε μείνει με δέκα συμβόλαια από πέρσι. Φανταστείτε να έλεγα ότι ο Πανιώνιος θα έπαιζε με 10 παιδιά; Δηλαδή… Γ’Εθνική!!! Δεν θα ήθελα ο Πανιώνιος να γίνει ΑΕΚ. Εάν δεν το βλέπεις διαφορετικά, το λογικό θα ήταν ο Πανιώνιος να πέσει στην Γ’ Εθνική. Τώρα αφού το πετύχαμε αυτό, θα πετύχουμε και τα υπόλοιπα. Είναι κρίμα μια τέτοια ομάδα να σέρνεται, έρμαιο του καθενός.

Η επιτυχία είναι όλων των ατόμων που έχουν τραβήξει το λούκι -για να το πω έτσι- για να μπορέσει η ομάδα να πάρει ενημερότητα. Γιατί αν ψάξουμε για άλλους Πανιωνάρες, αφήστε το.

Τέλος, όσον αφορά την υπόθεση Ιμπαγάσα ο Δάρας είπε:

«Κατά πάσα πιθανότητα θα λήξει υπέρ της ομάδας μας. Οι φίλοι της ομάδας πρέπει να είναι δίπλα της. Τι να το κάνω να έρθουν τώρα με τον Ιμπαγάσα. Το σημαντικό θα ήταν να είναι δίπλα στην ομάδα για να μπορούσαμε να φτάσουμε σε ατραξιόν τύπου Ιμπαγάσα. Από υποσχέσεις έχω χορτάσει. Έχω ζυμωθεί στον Πανιώνιο. Άλλοι που έχουν προβληματίσει τον Πανιώνιο και έχουν φτάσει την ομάδα να έχει 9 εκατ. χρέη έχει σημασία να δούμε τι κάνουν».