Παπαδόπουλος: “Δεν έχω συμφωνήσει”

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μίλησε για τις φήμες που τον φέρνουν να έχει συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (28/7) στη Ριζούπολη στην πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση του Απόλλωνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ήρθαν αντιμέτωποι με μια έκπληξη. Μια έκπληξη που… άκουγε στο όνομα Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα του Νίκου Κωστένογλου, κάνοντας προπόνηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, οι περισσότεροι σκέφτηκαν ότι ο 33χρονος επιθετικός αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, μια σημαντικότατη προσθήκη στην προσπάθεια επιστροφής στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Δεν έχουν, μάλιστα, άδικο, αλλά δεν έχουν ούτε και… δίκιο, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του a-sports.gr, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Ο Απόλλωνας, δηλαδή, έχει προσεγγίσει τον Παπαδόπουλο, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη και να μην έχει δοθεί ακόμη οριστική απάντηση.

Από την άλλη, όμως, και ο ίδιος ο 33χρονος επιθετικός έχει προσεγγίσει το Νίκο Κωστένογλου και του έχει ζητήσει να προπονείται με τον Απόλλωνα για να μη μένει αγωνιστικά άπραγος.
Κάπως έτσι, άλλωστε, εξηγείται και το γεγονός ότι, ενώ ο Παπαδόπουλος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση των «κυανόλευκων», δεν εμφανίστηκε στον αγιασμό που προηγήθηκε.

Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού ο αγιασμός έγινε αποκλειστικά για τα μέλη της ομάδας (διοίκηση, ποδοσφαιρικό τιμ), ενώ ο «Παπ» ήταν φιλοξενούμενος.
Ίσως, μάλιστα, η όλη υπόθεση να απεικονίζεται με τον πλέον παραστατικό τρόπο στην ατάκα του ίδιου του Παπαδόπουλου σε φίλους του Απόλλωνα που τον πλησίασαν είτε για να τον ρωτήσουν τι κάνει στη Ριζούπολη είτε (οι πιο… τολμηροί) να τον καλωσορίσουν στη ομάδα.

«Δεν έχω συμφωνήσει. Είναι δύσκολο. Κάνω μόνο προπονήσεις», ήταν η χαρακτηριστική φράση του έμπειρου επιθετικού στο «πηγαδάκι» που δημιουργήθηκε με τους φιλάθλους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Πηγή: a-sports.gr