Μέχρι το… Πήλιο οι μεταγραφές

H απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ παραμένει σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ.

Κάτω από άκρα μυστικότητα κινείται τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ, σε ότι αφορά τα τελευταία κομμάτια του μεταγραφικού «παζλ», ενόψει της νέας σεζόν. Το γεγονός ότι οι πρόσφατες υποθέσεις με Παπαδόπουλο, Τζιμπούρ και Μασούντ εξελίχθηκαν σε… σίριαλ, έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους του συλλόγου να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις τους με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και επιθυμούν να γίνουν γνωστές οι επόμενες μεταγραφές, όταν αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί.

Αυτή την ώρα, σε πρωταρχικό πλάνο βρίσκεται η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της επίθεσης και εκεί έχει πέσει το μεγαλύτερο βάρος, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει επικεντρωθεί στην… αγορά της Ισπανίας, αλλά και της Πορτογαλίας, τις οποίες γνωρίζει αρκετά καλά, λόγω της παρουσίας του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Από εκεί και μετά θα γίνει προσπάθεια και για την απόκτηση ενός επιθετικού, με τον Τραϊανό Δέλλα να επιθυμεί να έχει τους δύο παίκτες στη διάθεσή του, πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Πήλιο (9/8), όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.