Ιβάνοβα: “Εύχομαι η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της”

Η Ιζαμπέλα Ιβάνοβα μίλησε για τη θητεία της στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ως το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας της, χαρακτήρισε την παρουσία της στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η Ιζαμπέλα Ιβάνοβα. Η νεαρή αθλήτρια μίλησε στην ιστοσελίδα «sportsonair.gr», όπου ανέφερε τα εξής:

-Ιζαμπέλ καλησπέρα. Τη νέα χρονιά σε ποια ομάδα θα σε δούμε;

«Καλησπέρα. Η παλιά μου ομάδα, έπεσε στην Α2 και δεν με αφήνει να κάνω μεταγραφή. Για το λόγο αυτό, θα πάω δικαστικώς με τον Ηρακλή Κηφισιάς, για να πάρω το δελτίο στα χέρια μου».

– Από ποιες ομάδες έχεις προτάσεις;

«Είχα από ομάδες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, απλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι ακόμη λόγω του δικαστηρίου».

– Πώς θα χαρακτήριζες την περσινή χρονιά στην ΑΕΚ;

«Στην ΑΕΚ έκανα το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Πήρα πολλά, αναδείχτηκα και βελτιώθηκα. Ευχαριστώ πολύ όσους με πίστεψαν και εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της».

– Βλέπουμε πολλές και καλές μετεγγραφές σε Νάξο και Σαντορίνη. Τι σημαίνει αυτό για το ελληνικό Γυναικείο βόλεϊ;

«Η αποκέντρωση στον αθλητισμό θα κάνει πολύ καλό. Πρέπει οι επαρχιακές ομάδες να είναι δυνατές και ανταγωνιστικές. Ελπίζω να ακολουθήσουν τα παραδείγματα της Σαντορίνης και της Νάξου και άλλες ομάδες».

– Κεφάλαιο Εθνική ομάδα. Πιστεύεις πως αυτές είναι οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας ή μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω;

«Υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά στην Ελλάδα. Οι πρπονητές και οι ομοσπονδίες πρέπει να τα προσέχουν ιδιαίτερα για να έχουμε διακρίσεις. Ήδη οι Άνδρες κάνουν σταθερά ανοδικά βήματα. Χρειάζεται πολύ δουλειά και προγραμματισμός για να έρθουν τα αποτελέσματα».

– Εκτός από το βόλεϊ, ασχολείσαι με κάτι άλλο; Με δεδομένο πως η κατάσταση σε οικονομικό επίπεδο τουλάχιστον, δεν είναι η κατάλληλη για έναν αθλητή.

«Είμαι φοιτήτρια στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Αθηνών. Θέλω να εξελιχθώ και σε άλλους τομείς στη ζωή μου, όχι μόνο στο βόλεϊ. Προς το παρόν όμως δεν εργάζομαι πάνω στο αντικείμενο που σπουδάζω. Βγάζω το ψωμί μου με το άθλημα που αγαπώ».