Συζήτηση για τον σχεδιασμό του τμήματος βόλεϊ

Συναντήθηκαν Μανώλης Ρουμελιώτης και Χρήστος Δούκας και συζήτησαν αναφορικά με τον σχεδιασμό του τμήματος γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ.

Έχοντας επιστρέψει από την Κύπρο στην Αθήνα ο Μανώλης Ρουμελιώτης, συναντήθηκε με τον Χρήστο Δούκα προκειμένου να να συζητήσουν σχετικά με τον σχεδιασμό του τμήματος καθώς για τις μεταγραφικές κινήσεις της νέας αγωνιστικής περίοδου.

Συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη συνάντηση έλαβε χώρα επειδή υπάρχουν επαφές με κάποιες αθλήτριες, χωρίς επισημότητα, με τον Δούκα να ενημερώνει τον προπονητή του τμήματος στο στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι συζητήσεις με αυτές τις αθλήτριες. Επίσης, ο Ρουμελιώτης τόνισε πως πρέπει να καλυφθούν τρεις ακόμα θέσεις στη βασική εξάδα.

Μέχρι στιγμής, η Ένωση έχει συμφωνήσει προφορικά με την Κακουράτου, ενώ ήδη θα παραμείνουν στο ρόστερ οι Γιακουμή, Παρασκάκη και Φάκη. Ακόμα, κοντά στην παραμονή της εμφανίζεται και η Σοφία Τοτσίδου, αν και δεν υπάρχει καμιά επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ παίκτριας και ΑΕΚ μέχρι στιγμής.

Οι Ρουμελιώτης και Δούκας συζήτησαν και για την προετοιμασία των αθλητριών της Ένωσης, χωρίς πάντως να πάρθηκε στη συνομιλίας τους κάποια ιδιαίτερη απόφαση.